Ska det vara på det här sättet?

 

Alla … bokstavligen alla har blivit informerade … med information i brevinkasten, i hiss och på anslagstavlor i entréerna samt upprepade gånger på hemsidan … ATT DET ÄR FÖRBJUDET ATT SPOLA mellan 8 – 16 … under de dagar som avloppsrören i källarna byts ut …

… och ändå spolas det! Läs vad Anders Eriksson, arbetsledare för killarna på Johanneshovs Rör, som hjälper oss med det nödvändiga jobbet … skriver:

”Hej på er.

Idag har det varit massor med spolningar, nästan 30 st.

Och det är inga problem när det åker ner i tunnorna, men det kommer så många spolningar

och det kommer precis när man tar bort ”strumporna” och ska koppla ihop det.

Vet inte riktigt hur vi ska få ordning på det, det verkar ju bara som många helt enkelt struntar i vad som sägs och skrivs..

Killarna blir ju lite sura när dom ska stå i kiss och bajs och jobba.”

Vad är det som fattas … i vissa trapphus, t.ex. 9 och 11 hade våra medlemmar inga som helst svårigheter att läsa och följa förbudet … i motsats till i 19 där hela 35 spolningar skedde … och nu 20 stycken i 21:an och 40 stycken i 23:an … 40 stycken!!!!!

Återigen fördröjs jobbet … och återigen måste vi beställa sanering av källarförråd och källargångar … så nu, när arbetet går vidare efter påsken … återigen allmän skärpning påbjuden!

Jan Lindelöf/styrelsen

PS … om spolningarna fördröjer jobbet … om spolningarna kräver sanering …. om fördröjningar och saneringar kostar … om spolningar skapar en orimlig arbetsmiljö för rörkillarna? Självklart, så kom på ett sätt att komma ihåg att inte spola!