SPOLA INTE! Använd fantasin!

 

Tredje gången gillt? Trots avisering på hemsidan, i brevinkast och hiss samt med anslag på anslagstavlorna i entréerna om att ”Spola inte!” har killarna som jobbar med rörbytet ”fått stå ut” eller snarare ”råkat ut” för spolningar … (använd fantasin).

Därför publicerar vi för tredje gången nedanstående information:

“Arbetena, utbyte av avloppsrör i källare är, som nog alla kan förstå, en mycket ”bökig historia” med mycket stor påverkan på hur vi boende kan använda såväl vatten som avlopp … dvs duscha, spola toaletter, diska … under den tiden som rören byts ut … i klartext, UNDER DEN DAG SOM RÖRBYTET SKA SKE ÄR DET ABSOLUT FÖRBJUDET ATT SPOLA TOALETTEN (mellan 8 -16) – för att det inte ska kunna ske kommer vattnet att avstängt.”

De toalettspolningar som nu har skett … ställer inte bara till det (använd fantasin) utan kostar också föreningens medlemmar sanering av förråd, källargångar och cykelrum.

Nu fortsätter arbetena efter helgen … förhoppningsvis utan spolningar under tider som anges i aviseringarna.

Jan Lindelöf/styrelsen