Under rörbytet – SPOLA INTE TOALETTEN!!!!!!

I början av mars gick vi ut med information om utbytet av avloppsrör … minst sagt nödvändigt på grund av skicket … allvarliga igensättningar, se tidigare inlägg.

Inför utbytet informerade vi i brevinkasten och hissen samt på anslagstavlan i entrén, om att:

”Arbetena, utbyte av avloppsrör i källare är, som nog alla kan förstå, en mycket ”bökig historia” med mycket stor påverkan på hur vi boende kan använda såväl vatten som avlopp … dvs duscha, spola toaletter, diska … under den tiden som rören byts ut … i klartext, UNDER DEN DAG SOM RÖRBYTET SKA SKE ÄR DET ABSOLUT FÖRBJUDET ATT SPOLA TOALETTEN (mellan 8 -16) – för att det inte ska kunna ske kommer vattnet att avstängt. Ett tips för att inte glömma bort … lägg en mössa över spolknappen.”

Hur har det då gått med respekten för den minst sagt enkla uppmaningen? Både bra och mycket dåligt … i 9:an inträffade 3 spolningar men i 11:an 35 stycken … 35 stycken!!! Med minimal inlevelse är det lätt att förstå vad det innebär för de som jobbar med rörbytet … och utrymmena, källargångar, källarförråd och cykelrum.

Bristen på respekt för aviseringen och rörentreprenörens anställda ställer inte endast till det … utan kostar också pengar, PENGAR SOM ALLA MEDLEMMAR ÄR MED OCH BETALAR!

NU FORTSÄTTER ARBETENA MED ATT BYTA UT AVLOPPSRÖREN – FÖRHOPPNINGSVIS MED STOR RESPEKT FÖR FÖRBUDET MOT ATT SPOLA I TOALETTEN … under EN dag mellan 8 – 16!

Jan Lindelöf/styrelsen