Takprojektet pausas … till i vår!

Om två veckor pausas takprojektet som pågår på adresserna 9/11 och 17/19. Genom att Vädrets Makter varit på sitt allra bästa humör under hösten har plåtslagarna, målarna och murarna på Kinnunens Plåtslageri kunnat fortsätta sitt arbete långt in i november.

Planen är att arbetena ska återupptas i mars/april, men där är vi återigen beroende av Makterna, så vi återkommer när ”det närmar sig”. Sedan har Kinnunens folk ungefär två månader på sig att avsluta arbetena på 9/11 och 17/19 … efter det flyttar de över till 21/23 och 25/27, dvs etapp 2 i vårt treåriga takprojekt. Våren 2024 avslutas projektet på Lehussidans tak.

Vad går då arbetena ut på, kanske En och Annan undrar. Det korta svaret är att säkra taken mot Vädrets Makter, våra hus har ju fyllt 30 så det har blivit dags.

De inblandade yrkesgruppernas benämning, målare, murare och plåtslagare, beskriver vad det handlar om … plåtslå, mura och måla. Våra tak har ju minst sagt en varierad form … vi får tacka arkitekterna på EGÅ Arkitektkontor för att de en gång i tiden ansträngde sig för att skapa en varierad miljö … vilket förklarar att det tar tid.

Jan Lindelöf/styrelsen