Kompletterande info med anledning av ändrad tillgång till andra trapphus

Säkerhetsåtgärden att begränsa tillgång till andra trapphus än det egna har gjorts på inrådan av LåsTeam och Polisen efter upprepade inbrott och skadegörelse som skett både dagtid och på natten.

 

Från den 1 juli kommer bytesrummet har samma öppettider som återvinnings- och grovsoprummen dvs kl. 7-10 och kl. 17-20.

 

Gymmet, bastur, gymnastiksal och grovtvättstugan bokas som vanligt genom länken på föreningen hemsida och man kommer då in i porten till lokalen, samma tid som man bokat resp. lokal med sin vanliga tagg.

 

Vi arbetar med att lösa tillgång till hobbyrum och pingisrum. Förmodligen kommer tillgängligheten lösas genom att även dessa rum bli bokningsbara.

 

Varje trappuppgång har tillgång till en uteplats antingen Lehusgården eller en terrass. Under en prövotid kommer man inte ha tillgång till ”andras” uteplatser. Efter en utvärdering får vi fundera på om vi ska ge alla tillgång till ”varandras” uteplatser och hur det isåfall ska gå till.

 

Under året har föreningen stärkt dörrar med brytskydd. Under hösten kommer vi fortsätta arbeta med säkerheten, bl.a. med grannsamverkan i samarbete med Polisen. Vill någon delta i arbetet med grannsamverkan är ni varmt välkomna att höra av er till Gemensamhetsgruppen (gemensamhetsgruppen@brinckan-lehusen.se)

 

Ps. Nyckelinkast (som kan behövas när vår tekniska förvaltare behöver tillträde till en lägenhet) finns via Lehusgården dit samtliga fortfarande kommer ha tillgång via grinden från allén. Styrelsen och Gemensamhetsgruppen finns tillgängliga via epost.