Datorstrul … leder till datorstrul … leder till bokningsstrul!

 

Under dagen har medarbetarna hos vår låsentreprenör, LåsTeam, försökt ”sparka igång” vårt bokningssystem, som när det mår bra fungerar alldeles utmärkt … så att man ”kommer in” när man har bokat … omöjligt under den gångna långhelgen, som många påpekat.

Orsaken till att det började knasa … ni gissar rätt … strömavbrottet som fick ”allt” i västra Södermalm att stanna … fläktar, undercentraler, hissar, belysning, butiker, cafeer … ”allt” … inklusive datorn som styr vårt bokningssystem/dörröppning, som tappade all information. Inte nog med det, även datorn som styr vår, och ett stort antal andra fastighetsägares styrdatorer ”la av” … med en suck.

Ännu, när detta skrivs … måndag kväll, strular systemen, vårt, LåsTeams och serverbolagets … men arbetet fortsätter i morgon. När ”datateknikerna” löst problemen? Oklart … vi får helt enkelt stå ut, vi har inget annat val.

Jan Lindelöf/styrelsen

PS Det hjälper definitivt inte att skälla på vår förvaltare … vilket skett. Han, och LåsTeams killar gör vad de kan.