Spolförbud – påminnelse!

 

Nu har arbetet med ”rören i källaren” på Lehussidan kommit igång … som en del av er redan upptäckt har ”rörkillarna” från Johanneshovs Rör blivit tvungna att införa spolningsförbud … mer än en dag … i vissa lägenheter upp till 3 dagar.

Orsaken? … när husen byggdes en gång i tiden, i slutet av 1980-talet, tänkte inte VVS-konstruktören på att avloppsrören hade en begränsad livslängd … och på hur ett framtida utbyte av rören skulle ske.

Nu är det som det är … byggt är byggt … så för ett lyckat utbyte av rören … följ instruktionerna som du fått i brevinkastet! Ingen spolning mellan klockan 8 och 16 dag/dagar när det är aviserat … varken i toalett eller kök!

Jan Lindelöf/styrelsen

PS … svårt att komma ihåg? Lägg en handduk över toaletten, eller en morgonrock … eller ”vad som helst” som en påminnelse om att inte spola! Rörkillarna som hjälper oss med det här ”stökiga” jobbet, Anders, Robin, Mikael och Joakim, behöver ”lugn och ro” för att kunna göra sitt jobb på ett bra sätt.