Låt den rätta komma in … i sitt förråd!

 

Återigen har frågan dykt upp om vilket förråd som hör till vilken lägenhet. Svaret är mycket enkelt … förrådet/förråden är uppmärkta med lägenhetens nummer och lägenhetens nummer hittar du på ditt avtal … och på din lägenhetsdörr, längst upp till höger på dörrfodret. Uppmärkningen utgår från de ritningar som gäller sedan föreningen köpte fastigheterna 2010.

Så om du upptäcker att du använder fel förråd … kontakta den som ditt förråd tillhör och rätta till misstaget. På så sett undviker du att ditt förråd hamnar i fel händer – vid en försäljning eller flytt.

Då bespar du också dig själv … och förvaltare och styrelse … en massa meningslösa diskussioner.

Jan Lindelöf/styrelsen

PS Om någon undrar … ovanstående självklara regelverket gäller även lägenhetsförråden inne i trapphusen.