Byte av avloppsrör – Följ instruktionerna!!!!

 

Den 13 mars startar de tidigare utannonserade arbetena med bytet av avloppsledningarna på Brinckansidan.

Arbetena, utbyte av avloppsrör i källare är, som nog alla kan förstå, en mycket ”bökig historia” med mycket stor påverkan på hur vi boende kan använda såväl vatten som avlopp … dvs duscha, spola toaletter, diska … under den tiden som rören byts ut … i klartext, UNDER DEN DAG SOM RÖRBYTET SKA SKE ÄR DET ABSOLUT FÖRBJUDET ATT SPOLA TOALETTEN – för att det inte ska kunna ske kommer vattnet att avstängt. Ett tips för att inte glömma bort … lägg en mössa över spolknappen.

Så för att arbetet ska gå smidigt för ”rörkillarna” från Johanneshovs Rör, utan extrakostnader för oss medlemmar, måste vi respektera den information som har lagts i, och kommer att läggas i brevinkasten … och som påminnelse sätts upp i hissar och på anslagstavlor i entréerna.

Nu handlar det inte om några långvariga avstängningar av ”vatten och avlopp”, om alla följer instruktionerna handlar det om en dag mellan klockan 8 och 16 … så håll ögonen öppna för ”informationen i brevinkastet, i hissen och på anslagstavlan … här måste vi hjälpas åt för att få arbetena att fungera!

Jan Lindelöf/styrelsen

PS För att arbetet ska kunna utföras måste ett trettiotal medlemmar tömma sina förråd, helt eller halvt. Om du hör till dessa har du fått en avisering i brevinkastet om när och hur – följ uppmaningen!