Använd sökrutan!

 

Den som söker … han finner, genom att använda hemsidans sökfunktion, som finns längst upp på denna hemsida.

 

Ett exempel: om man störs av dålig lukt från golvbrunnen skriver man in något ord man associerar med problemet ….”golvbrunn”, ”avloppslukt”, ”badrum” … i sökrutan och får då fram en rad tidigare publicerade inlägg on ämnet. I vårt exempel kan det kanske vara lämpligt att välja inlägget ”Avloppslukt i badrum och duschrum”.

 

Om vi, rent allmänt, blir bättre på att söka information på hemsidan sänker vi kostnaderna för  ”onödiga” felanmälningar, med vidhängande besök av våra fastighetsskötare. Vi minskar också risken för spridning av rykten och osakligheter på ”sociala medier”, så använd sökrutan …. och följ råden.

 

Jan Lindelöf/styrelsen

PS Hemsidan har en funktion som redovisar antal besök per dag och vilka ämnen som söks ….. så vi kan konstatera att den används flitigt. Men är det någon allmän information som du saknar – tipsa styrelsen.