Nytt i Gymnastiksalen!

 

Föreningen har köpt in ett nytt stort pingisbord och en Airtrack.                   

 

AirTrack är som ett studsande golv och passar utmärkt för gymnastikträning som t ex hjulning, kullerbytta, handvolt, stå på händer, flickis och dans.

Både pingisbord och Airtracken förvaras i ett angränsande rum till gymnastiksalen. Viktigt att det är minst en vuxen person som förflyttar pingisbordet från förrådet och hjälper till att fälla ut bordet ordentligt innan man kan spela pingis, likaså hjälper till när det ska tillbaka till förrådet efter matchen. Pingisrack och boll får man ta med själv.

För att Gymnastiksalen ska fungera på allra bästa sätt är det viktigt att man är varsam om föreningens saker/redskap och man meddelar lokalansvarig om något är trasigt eller inte fungerar som det ska.

Man kan alltid gå tillbaka i bokningen och se vem som haft lokalen.

Städa alltid salen efter dig!