Träff om våra gemensamhetslokaler 26/10

Välkomna till Lokalansvarigas träff om våra gemensamhetslokaler.

När: torsdagen den 26/10 kl. 19-20 (man kan stanna och småprata lite längre om man vill)

Var: Kalaskulan

Vi bor i en förening med många gemensamhetslokaler som med våra gemensamma insatser bidrar till möjligheter utöver det vanliga. Bakom finns många lokalansvariga som med sin tid och sitt engagemang bidrar till allt detta.

Över lite tilltugg tänkte vi att de olika lokalansvariga får presentera sig själva och sitt ansvarsområde. Med det som utgångspunkt kan vi diskutera; Vad funkar bra? Vad kan vi förbättra? Vill fler engagera sig? Har vi nya idéer? Övriga grannar är också välkomna att bidra med sina tankar och funderingar.

Anmäl dig gärna genom att mejla till:

Varmt välkomna önskar vi i Gemensamhetsgruppen i styrelsen,
Katti, Anna och Ola