Byte av avloppsrör … nu på Lehussidan! Följ instruktionerna!

 

Nu på måndag, den 8:e maj, påbörjas bytet av avloppsledningarna på Lehussidan … . Ni som prenumererar på föreningsnyheter har säkert tagit del av informationen om hur det gick på Brinckansidan … där över 130 spolningar skedde trots minst sagt fullödig information … i brevinkast, i hissar och i entréer.

Arbetena, utbyte av avloppsrör i källare är, som nog alla kan förstå, en mycket ”bökig historia” med mycket stor påverkan på hur vi boende kan använda såväl vatten som avlopp … dvs duscha, spola toaletter, diska … under den tiden som rören byts ut … i klartext, UNDER DEN DAG SOM RÖRBYTET SKA SKE ÄR DET ABSOLUT FÖRBJUDET ATT SPOLA TOALETTEN –  Ett tips för att inte glömma bort … lägg en mössa över spolknappen … eller en bok … eller ett plagg … eller vad ni vill bara ni inte spolar!

Nu handlar det inte om några långvariga avstängningar av ”vatten och avlopp”, om alla följer instruktionerna handlar det om en dag mellan klockan 8 och 16 … så håll ögonen öppna för ”informationen i brevinkastet, i hissen och på anslagstavlan … här måste vi hjälpas åt för att få arbetena att fungera!

Jan Lindelöf/styrelsen

PS … i nummer 19 och 23 blev vi tvungna att köpa sanering av källarutrymmen … källarförråd … av skäl som vi av hänsyn till känsliga läsare inte går in på.