Obligatorisk ventilationskontroll – på gång!

 

Vi har tidigare, på hemsidan, informerat om att en obligatorisk ventilationskontroll är på gång. Du som har registerat dig har också fått informationen som e-post.

I veckan som gick har föreningens entreprenör AirCano ägnat sig åt våra 23 fläktrum, ni kanske hört att rensning av kanaler pågått.

Nu på måndag, den 22:a oktober, påbörjar de arbetena i våra 335 lägenheter samt alla lokaler. Ni kanske redan uppmärksammat informationen i våra entréer. På plats i lägenheten fortsätter de rensningen av kanaler, injusterar ventilationsdon … medmera.

En del av er har t.o.m. hunnit få en avisering i brevinkastet. Principen är att ni ska ha informationen ca en vecka innan teknikerna ska in i er lägenhet.

Av aviseringen framgår hur ni ska förbereda er lägenhet. Följ instruktionerna så att arbetet löper utan onödiga kostnader för föreningen.

För att underlätta nyckelhanteringen, för våra boende och entreprenörer, finns nu möjlighet att lägga sin nyckel i en nyckelbox, placering se aviseringslappen. Observera att nyckeln återlämnas i brevinkastet efter avslutat arbete.

 

Jan Lindelöf/styrelsen

 

PS Du som vill veta mer om OVK, dvs obligatorisk ventilationskontroll – gå in på Boverkets hemsida.

 

 

 

Comments are closed.